Имоти / Двустаен апартамент / Обл. Бургас / Бургас / Меден Рудник / Комплекс Хармония ,Меден Рудник
51523€

Комплекс Хармония ,Меден Рудник


Фирма Голд Дрийм Хоум , Ви предлага жилище  е с гледка към новопостроения парк и се състои от: антре, хол с кухненски кът, кът за хранене и кът за отдих, спалня, тераса за двете помещения, баня и WC и склад.
Жилищната сграда „ХАРМОНИЯ”се намира в ж.к. „Меден рудник”, зона В, в тих и спокоен район. Достъпът до сградата е бърз и лесен от две главни улици-бул. ”Александър Георгиев Коджакафалията” и ул. ”Въстаническа”. Районат се характеризира с отлична инфраструктура, с разнообразни магазини, заведения и отличен транспорт- Терминал „Меден рудник“ е в непосредствена близост и е начална спирка на Бързата автобусна линия, която свързва ж.к. „Меден рудник“ с всички останали жилищни комплекси на гр. Бургас.
Сграда „ХАРМОНИЯ” граничи с новоизграждащия се на няколко декара Зелен парк и спортен комплекс- с алеи, детски кътове и зони за отдих. При следващия етап в зоната ще бъдат изградени спортна зала, футболно игрище и паркинг.
Жилищтна сграда „ХАРМОНИЯ”е комплекс от шест секции, с построяването на секции Д и Е се завършва изпълнението на целия проект. Предлагаме разнообразие от двустайни и тристайни апартаменти и  гаражи. В двора на сградата ще бъдат обособени алеи, места за отдих, както и зона за паркиране с индивидуални открити паркоместа.
При строителството на сградата ще бъдат използвани материали с високо качество и най-актуалните технологии за строителство.
 
 

Област:
Обл. Бургас
Град:
Бургас
Район:
Меден Рудник
Вид:
Двустаен апартамент
Връзка с брокер
Мария Крантева

Мария Крантева

0876123441
golddreamhome1@gmail.com


Свържете се с нас

Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *
captcha

Адрес:
гр.Бургас, ул. „Лермонтов“ 46
Телефон:
0876 123 441
E-mail:
goldhome2@abv.bg

2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни